Gå ned 5 kg i oktober, være med?

Weeeee i morgen skal jeg begynne på en diett som er bra for blodtrykket, gir bedre balanse av blodsukkeret, triglyserider og kolesterol skal tilbakestilles til det mer normale. Uansett, så tenker jeg at dette er bra for helsen min. Hva som gjør at det blir bra er at kroppen blir å få alle næringsstoffene den trenger og i tillegg får jeg oppbakking via min veileder på Facebook også treningsvideoer, samt oppskrifter som jeg skal følge (Se videoen under av min veileder). Jeg tenker å kunne gå en del turer og få med meg noen venninner som heiagjeng i tillegg til hjemmetreningen som Hege viser i videoen. Jeg skal spise proteinrik mat og ta aminosyrekapsler, slik at det farlige buk fettet forsvinner, mens muskelmengden forblir intakt. I tillegg til trening vil nok dette bidra til optimal forbrenning. Ønsker du å være med? Håper det, for dette har jeg stor tro på skal fungere!

Youtubefilm 
Om du syntes dette høres interessant ut, så ta kontakt med meg og så sender jeg deg mer informasjon eller ta kontakt med Hege (se telefonnr i videoen).

#cellReset #trening #hjemmetrening #video #motivasjon #diett #mat #vektnedgang 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ramaelas

ramaelas

49, Bergen

Kunstner, hobbykokk, mor til to voksne gutter og kattemenneske. Bor i en enebolig i nærheten av Bergen. Jeg blogger om min hverdag og ellers tanker og ideer og alt annet som gir mitt liv mening. Alle bilder som brukes på bloggen er mine om ikke annet er oppgitt. Håper du kan finne noe interessant på bloggen min og har lyst å følge meg fremover. Mail: ramaelas at gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits